Om oss - Hello Göteborg


Upptäck nya platser i Göteborg med hjälp av dina vänner och människor som du!

Göteborg är en händelserik stad med många utställningar, konserter och evenemang året om. Därför vill vi på HelloGöteborg.se hjälpa dig upptäcka Göteborg på ett helt nytt sätt! Vi tycker att det borde vara mer roligt, enkelt och engagerande att utforska Göteborg. Till vår hjälp har vi tagit det gamla konceptet med tipspromenader som vi digitaliserat och presentarat här på HelloGöteborg.se. Tipspromenaderna innehåller roliga frågor som tar dig till intressanta platser, gator och sevärdheter i Göteborg. På det här sättet hoppas vi att din vistelse i Göteborg ska bli så spännande och minnesvärd som möjligt.

Förutom tipspromenader, som vi här på sajten kallar Quiz, har vi även skapat ett antal klassiska turistguider som tar dig till Göteborgs mest sevärda platser - allt från museer och attraktioner till de bästa restauranger Göteborg har att erbjuda.

Gillar du inte våra Göteborgs turistguider eller tipspromenader / Quiz ? Skapa en egen!

Då vi alla har egna behov och viljor är det omöjligt för oss att erbjuda guider och tipspromenader som passar alla alltid. Därför ger vi dig möjlighet att skapa en egen Göteborgs guide eller tipspromenad:

Logga in, välj de platser du vill besöka och sedan är det bara att ge sig iväg på stan och uppleva din egen skapelse i verkligheten.

Välkommen till HelloGöteborg.se - Göteborgs bästa guider och tipspromenader