Laddar karta ...


Om Missing People Sweden

Missing People Sweden är en rikstäckande, ideell organisation som hjälper anhöriga och Polisen i arbetet med att söka efter försvunna personer. För att få delta i våra sökinsatser måste du vara minst 18 år. Du måste också ta med dig giltig legitimation som du kan visa upp vid inskrivning (Obs! obligatoriskt för alla). Om du är van att leda grupper om 10-15 personer får du gärna ta kontakt med oss när du kommer till samlingsplatsen. Vi behöver nästan alltid extra patrulledare vid våra sökinsatser. All information om hur sökinsatsen går till får du på plats. Du behöver inte stanna under hela sökinsatsen. Kan du bara undvara någon timme så är vi otroligt tacksamma för det också. Bra att tänka på innan du kommer till samlingsplatsen är att klä dig varmt och i oömma kläder. Ett tips är också att ta med dig något att äta om sökinsatsen pågår under flera timmar. Du får ta med dig din hund men hunden måste vara kopplad under hela sökinsatsen. Under sökinsatsen omfattas du av Trygg-Hansas olycksfallsförsäkring, läs mer här: http://missingpeople.se/forsakring/ Observera att din medverkan sker på ideell basis för att hjälpa de anhöriga och den försvunna personen. Det utgår ingen ersättning för din medverkan. Missing People Sweden är en ideell organisation som publicerar efterlysningar och arrangerar sökinsatser när en person försvinner. Vi har ett nära samarbete med anhöriga och polis och vi tar alltid poliskontakt innan vi lägger upp en efterlysning med Missing People Sweden som avsändare.

Betyg: 5 / 5 - 585775

Besöksadress: ,

Telefon: 031 - 760 90 60

Hemsida:

annons
  • VÄSTERBOTTEN/UMEÅ SKALLGÅNG: Hjälp oss och anhöriga att hitta 22-årige Alexsander som är försvunnen sedan den 19 juni 2019. DATUM: Idag, onsdagen den 26 juni TID: 18:00 Det går bra att ansluta löpande fram till kl 19. SAMLING: Målargr...

  • SKÅNE/MALMÖ: Glädjande besked, det är nu bekräftat att Göran är återfunnen vid liv. Ett stort tack till alla er som engagerat er i försvinnandet. Av hänsyn till den försvunne samt anhöriga lämnar vi inga ytterligare kommentarer. Mi...

  • Glad sommar! Istället för att köpa en glass idag, skänk en tjuga som räddar liv. Swisha en tjuga till 900 56 20 och tagga en kompis som också vill hjälpa till. Varje gåva gör skillnad!

Bjud in dina vänner till Missing People Sweden

Med vilka Facebook vänner skulle du vilja besöka Missing People Sweden?

annons

3312 har checkat in på Missing People Sweden

Logga in för att se vilka av dina Facebook vänner har checkat in på Missing People Sweden

Annons

Checka in på ett hotell efter ditt besök på Missing People Sweden

Boka hotell


Jämför med andra platser

Missing People Sweden

Missing People Sweden

TrafficSec

TrafficSec

Jämför med andra platser

Planerar du att besöka Missing People Sweden?

Logga in för att se om det finns några erbjudanden från Missing People Sweden

Logga in
annons


RecensionerFörslag på platser från dina vänner

Från vilka av dina Facebook vänner vill du få förslag på platser?

Välj vänner
annons

Platser nära dig

Vill du se populära platser nära dig?

annons
Ett klick 300x250

Aviseringar från dina vänner

Få aviseringar när någon av dina vänner besöker en plats på vår sajt. Från vilka Facebook vänner vill du få aviseringar?

Välj vänner

Liknande platser

annons
annons