Laddar karta ...


Om Valet

Välkommen till Valets facebooksida. Här kan du finna reflekterande texter och information om Valets behandlingar, kurser och utbildningar. Valet har bedrivit alkohol/drog/läkemedelsberoendebehandling sedan 1988 och är Sveriges äldsta öppenvård. Valet har också kurser i Sorgbearbetning. Sedan 2010 har vi rådgivning och behandling för sockerberoende och/eller olika former av matmissbruk. Vår Facebookpolicy: Vi accepterar inte inlägg som strider mot lagen eller har rasistiska, sexuella eller våldsamma innehåll eller som innehåller nedsättande omdömen om kön, ras, religion eller sexualitet. Inte heller svordomar, könsord, eller ovårdat språk accepteras. Vi förbehåller oss rätten att ta bort sådana kommentarer. Valet i Göteborg är Sveriges äldsta öppenvårdsbehandling för dig som upplever att du har problem med alkohol, droger, spelberoende, medberoende, läkemedelsberoende, sex missbruk och/eller sockerberoende/matmissbruk. Vi på Valet i Göteborg har lång erfarenhet av beroende i olika former hos både kvinnor och män. Vi som arbetar på Valet har antingen levt med någon i ett beroende eller klarat oss ur ett beroende, så vi vet hur det är att leva med skuldkänslor och oron som det ger. Vår behandling specialiserar sig på Minnesotamodellen, KBT, MI, CRA, Mindfulness och privat/par/grupp terapi. 2011 startade vi behandling och rådgivning för sockerberoende och andra former av matmissbruk. Finns det någon i din närhet som har problem med alkohol, droger läkemedel, spel, medberoende, socker eller någon form av matmissbruk, så kontakta oss. Vi är ett företag med stor kunskap och många års erfarenhet. Vi utbildar och håller föreläsningar för näringsliv, företagshälsovård, socialtjänst, fackföreningar och anhöriga. Utöver utbildningar erbjuder vi även hjälp med alkohol och drog policy- handlingsplaner- enskilda bedömningar av personers alkohol och drogrelaterad ohälsa och konsultinsatser. Addis utredningar. Vid våra utbildningar får du mycket bra kunskap om hur man bäst hanterar dessa frågor. Några av punkterna är: •Behandlingsprogrammen •Samarbetet med arbetsgivare/beställare/alkohol och drogpolicy/rehabiliteringsansvar .Rättigheter och skyldigheter för företag och den anställde. •Familjens, anhörigas och kollegors medberoende/möjliggörande och ohälsa. •Sjukdomsbegreppet/processen i tillfrisknandet Valet erbjuder öppenvård dagtid, kvällstid samt privatbehandling. Välkommen att kontakta Valet för rådgivning och hur du går tillväga när du som anhörig,kollega,arbetsgivare och vän ser någon som är i behov att bli fri från sitt beroende.

Betyg: 3 / 5 - 840

  Parkering:
 • lot

Besöksadress: Första Långgatan 16, Göteborg

Telefon: 031-424940

Hemsida:

annons
 • Se vi i kväll?! St Lars kyrka i Åsa, Kungsbacka kl 18.30 Vi är där!

  Valet den 20/03 2019 via
 • RES DIG! LÄK DITT MEDBEROENDE 3 DAGARS WORKSHOP MED MADELEINE SWARTZ I METODEN: RES DIG! - LÄK DITT MEDBEROENDE. . . . Datum och tid: 11-13 april 9-17. Pris: 5900 kr. Anmälan till: madeleine@nyasteget.se. Plats: Valet Recovery Center, Första L...

  Valet den 20/03 2019 via
 • Risken är hela fem gånger högre vid användning av cannabis med minst tioprocentig halt av den psykoaktiva substansen THC. Risken ökar också vid dagligt bruk.

  Valet den 20/03 2019 via

Bjud in dina vänner till Valet

Med vilka Facebook vänner skulle du vilja besöka Valet?

annons

244 har checkat in på Valet

Logga in för att se vilka av dina Facebook vänner har checkat in på Valet

Annons

Checka in på ett hotell efter ditt besök på Valet

Boka hotell


Jämför med andra platser

Valet

Valet

EuroSkills

EuroSkills

Jämför med andra platser

Planerar du att besöka Valet?

Logga in för att se om det finns några erbjudanden från Valet

Logga in
annons


Recensioner

annons

Lämna Göteborg för en dag!

Hitta flyg till Barcelona, London, Berlin eller någon annan spännande stad.

Boka flyg


Förslag på platser från dina vänner

Från vilka av dina Facebook vänner vill du få förslag på platser?

Välj vänner
annons

Platser nära dig

Vill du se populära platser nära dig?

annons
300x250 City

Aviseringar från dina vänner

Få aviseringar när någon av dina vänner besöker en plats på vår sajt. Från vilka Facebook vänner vill du få aviseringar?

Välj vänner

Liknande platser i Göteborg

EuroSkills

EuroSkills

Mässans gata 20, Göteborg

 • 5749
Royal Dog Education

Royal Dog Education

Åskvädersgatan 1, Göteborg

 • 4268
Samjobb

Samjobb

Byfogdegatan 6c, Göteborg

Öppet nu. Stänger om 48 minuter.

 • 3460
Lazar Dansstudios

Lazar Dansstudios

Burggreveplatsen 2, Göteborg

Öppet nu. Stänger om 5 timmar och 48 minuter.

 • 2098
annons
annons